Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Negerin-neuken.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Bedrijfsgegevens

Negerin-neuken.nl is een product van:
The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
KvK: 65870638
BTW nummer: NL856296806B01
Tel: 085-4000162 (Werkdagen van 09:00 tot 17:00)

Abuse:

Indien bij ons een klacht wordt ingediend zal Negerin-neuken.nl dit nauwgezet bekijken en mogelijk actie ondernemen. De volgende zaken komen in elk geval in aanmerking voor klachten:

Negerin-neuken.nl is slechts provider. Wij leveren diensten aan onze gebruikers. Wij zijn in deze rol enkel maar doorgeefluik. Negerin-neuken.nl verstrekt slechts de informatie die door een gebruikers wordt toegevoegd.

Algemene voorwaarden:

Dit is de laatste versie van onze Algemene voorwaarden

Marketing:

The Right Link B.V. werkt samen met meerder affiliate marketing systemen, dat betekent dat jouw profiel op meerdere website URl's zal worden aangeboden. Dit vergroot de kans op leuke flirt contacten.

logo

Oproep van de dag

20 april 2018

Bewogen

Oproep van Bewogen
Geplaatst op 26-02-15 - 12:20

Leeftijd: 47 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ik zoek een oprechte man met een groot en vooral goed hart die zijn prioriteiten weet te stellen in een relatie. Iemand die dan ook niet enkel op zichzelf gericht is maar ook op zijn partner. Mijn voorkeur gaat uit naar een man die zich wel kan vinden in het gegeven dat ik graag buiten in de natuur ben.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Negerin-neuken.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.